Actief in héél Rotterdam
Wassen, stomen & strijken
Voor particulier én zakelijk
Gratis halen & brengen

De zakelijke was partner van Rotterdam

Wasserette Wintax is dé businesspartner voor veel hotels en horeca in Rotterdam. Er zijn vele redenen om uw was toe te vertrouwen aan dé bedrijfswasserette uit Rotterdam. Naast onze gratis haal- en brengservice door heel Rotterdam kunt u als organisatie vertrouwen op onze uitstekende flexibiliteit en service. Kwaliteit staat bij ons zeer hoog in het vaandel.  Wij hebben zeer hoge standaarden waardoor elke stof altijd brandschoon bij u wordt afgeleverd. Ook bij spoed staan wij voor u klaar. Wilt u meer weten over onze diensten voor bedrijven? Lees hier meer over onze zakelijke wasservice.

Wat klanten over ons zeggen:

Marck Vreugdenhil

Ons hotel maakt al meer dan 6 jaar gebruik van de services van Wasserette Wintax. Wij zijn erg tevreden over de snelheid waarop dit bedrijf kan inspelen. Ook als het dringend is.

Mike

Uitstekende service met een glimlach! Professioneel en betaalbaar. Een tas vol wasgoed netjes laten wassen, drogen en opvouwen voor €6,50. Zeker voor herhaling vatbaar!

M. Berhane

Namens iedereen in dit kleine horeca bedrijf in het centrum van Rotterdam..Wij zijn super dankbaar en heel tevreden met de service die jullie verlenen…keep up the good work

Matthijs Sandmann

Gratis halen en terugbrengen op dezelfde dag klaar en de was is nog nooit zo schoon en fris geweest. Uitstekend.

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Zakelijk en particulier

Snel én voordelig de was laten doen? Vraag een offerte aan of bel ons op!